Agricultura ecologica Agricultura conventionala Unelte si accesorii Utilaje Seminte Carti

Cum comand

Pentru a putea cumpara produse de pe acest site trebuie sa urmati cativa pasi simpli, care sunt descrisi mai jos:

1. in meniul din stanga selectati butonul „ Contul tau”. Se va deschide sectiunea de Login a site-ului unde trebuie sa selectati „Inregistreaza-te”. Aici trebuie sa introduceti un nume de utilizator, o parola cu care veti accesa in viitor propriul cont, precum si datele personale necesare pentru livrarea comenzii (nume, adresa, numar de telefon). Dupa introducerea acestor date apasati butonul „Trimite”. In acest moment sunteti autentificat in contul personal.

2. la urmatoarele vizite este suficient sa selectati butonul „Contul tau” si apoi sa introduceti numele de utilizator si parola in sectiunea de login

3. pentru a vizualiza produsele folositi meniul din stanga, selectand sectiunea care va intereseaza si apoi submeniurile cu produse. Cand doriti sa adaugati un produs in cos selectati butonul „Pune in cos”. Repetati operatiunea cu cate produse doriti. In sectiunea „Cantitate” pot fi adaugate mai multe produse de acelasi fel. In mod standard acolo este cifra „1”.

4. cand ati incheiat cumparaturile selectati din meniul din stanga „Cosul de cumparaturi”. Se va afisa cosul de cumparaturi. In partea din stanga jos selectati butonul „Comanda acum”. Se va afisa adresa de livrare pentru a fi confirmata. Selectati inca o data „Comanda acum”.

5. dupa plasarea comenzii veti fi contactat/a prin telefon sau e-mail de un reprezentant al firmei noastre pentru confirmarea comenzii a stabili detaliile livrarii.

Costuri de livrare

In mod standard livrarea produselor se face tip ramburs cu Posta Romana. Coletul va fi insotit de factura fiscala si chitanta.

Daca se doreste un curier rapid sau alt tip de livrare, se va percepe un tarif suplimentar care va fi comunicat ulterior lansarii comenzii, dar inainte ca aceasta sa fie livrata.

Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol!

Alte categorii

Cele mai cautate produse:Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 0800 080 999