Agricultura ecologica Agricultura conventionala Unelte si accesorii Utilaje Seminte Carti

Conditii legale

Generalitati

Pentru a accesa si utiliza acest site de internet trebuie sa respectati urmatoarele conditii legale. Va rugam sa nu utilizati acest site decat in cazul in care sunteti de acord cu aceste conditii. Site-ul

www.pentrugradina.ro a fost dezvoltat de SC FUSION GRUP SRL (denumita in continuare FUSION GRUP) si este administrat de aceasta. Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau de a aduce modificari partiale ori totale site-ului www.pentrugradina.ro sau conditiilor generale de utilizare, conditiilor si termenilor generali cat si conditiilor noastre de vanzare si livrare. Societatea FUSION GRUP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. De aceea va rugam ca data viitoare inainte de a vizita pagina noastra de internet, sa parcurgeti din nou pagina noastra CONDITII LEGALE si sa luati la cunostinta orice modificari sau actualizari, ce au fost facute
Definitii

Acest site este intretinut si administrat de SC FUSION GRUP SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.pentrugradina.ro, este denumita Client.

Adresa web care este proprietatea Societatii (www.pentrugradina.ro), va fi denumita generic site-ul pentrugradina.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.pentrugradina.ro, vor fi denumite in continuare continut.


Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului pentrugradina.ro este proprietatea SC FUSION GRUP SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului pentrugradina.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.


Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului pentrugradina.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.

De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.


Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului pentrugradina.ro.

In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


Promotii

Toate promotiile se desfasoara in limita stocului disponibil. Lichidarile de stoc se refera la produse care au mai putin de 6 luni pana la expirare. Produsele cumparate la lichidarile de stoc nu se pot returna sau schimba.Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii noastre prin oricare modalitate de contact pusa la dispozitie in pagina de Contact

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI PENTRUGRADINA.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL PENTRUGRADINA.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI PENTRUGRADINA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste CONDITII LEGALE, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol!

Alte categorii

Cele mai cautate produse:Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 0800 080 999